Rent och skinande rent till låga priser.

Städföretaget Flyttstädning i Göteborg är specialist på flyttstädning . Vi arbetar med denna tjänst varje dag även i  Lund med omnejd. Att flytta är en stor förändring och spännande, men det kan också vara väldigt slitsamt. Vi rekommenderar därför att du kontaktar oss istället för att göra detta själv så att du kan lägga din tid och energi på annat.

Låga priser i Göteborg

Inte nog med att våra arvoden är låga, du får dessutom 50% rabatt när du använder RUT-avdraget! Vi erbjuder städtjänster till både fastighetsmäklare och privatpersoner, som alla är nöjda kunder. Självklart är vi godkända för F-skatt och har ansvarsförsäkring.

Mobil flyttstädning Göteborg

Flyttstädning anses vara den svåraste delen av flyttprocessen och den del som de flesta helst vill undvika. Det är därför inte förvånande att flyttstädning i Göteborg är en av de mest populära tjänsterna. När det gamla huset måste det rengöras och förberedas för de nya ägarna. Det finns specifika riktlinjer för hur man utför flyttstädning i Göteborg, men grundidén är att återföra hela huset till sitt ursprungliga skick, dvs. att noggrant rengöra alla ytor och vinklar och vrår i huset. Flyttstädning är en krävande och noggrann uppgift som vi har lång erfarenhet av. Som nämnts ovan kräver den inte bara regelbunden veckostädning, utan även dammtorkning och våttorkning av ytor som har glömt bort att dammas. Vår erfarenhet gör att vi idag kan erbjuda strategiska flyttstädning i Göteborg till ett riktigt konkurrenskraftigt pris och på mycket kortare tid än om du skulle städa på egen hand.

Flyttstädning av hög kvalitet i Lund och övriga Skåne

Ett vanligt bekymmer vid en flytt är att den nya husägaren inte är nöjd med flyttstädningen. Därför lägger vi stor vikt vid att ha stor kompetens inom flyttstädning för att kunna göra ett så bra jobb som möjligt. Tack vare vår mångåriga erfarenhet och det faktum att vi har flyttstädat många hus i efterhand kan vi erbjuda dig en gedigen flyttstädning i Lund och Malmö.

Garanti på städning

Vi erbjuder 10 dagars nöjd kund-garanti. Detta omfattar en inspektion mellan dig och den nya hyresvärden, hyresgästen, mäklaren eller hyresvärden. När du anlitar oss för din flyttstädning i Lund är det du som ansvarar för det godkända resultatet, inte vi. Vi är verksamma i hela Skåne. Vi har kontor i Lund, Malmö och Skåne.

You may also like