Flyttstädning i Lund efter att husdjur bott i bostaden

Vårt städföretag Flyttstädning Lund är specialiserat på flyttstädning. Vi utför denna tjänst dagligen i Lund med omnejd. Att flytta kan vara omvälvande och spännande, men det kan också vara väldigt tröttsamt. Därför rekommenderar vi att du kontaktar oss istället för att göra detta jobb själv så att du kan använda din tid och energi till annat. Det är inte bara billigt och prisvärt, utan vi erbjuder dig även 50 % rabatt om du utnyttjar RUT-rabatten! Vi gör flyttstädning för mäklare och privatpersoner och har bara nöjda kunder. Självklart följer vi F-skatt och har ansvarsförsäkring.

Proffs städar i Lund

Letar du efter en professionell flyttstädning i Lund? Vi på vår städfirma är specialiserade på flyttstädning och utför över 100 flyttstädningar i Skåne varje år. Vi erbjuder även uppdragsstädning. Vi erbjuder nästan alla städtjänster för privat- och företagskunder.

Städfirma Lund

Städfirma Lund levereras med en kvalitetsgaranti. Alla våra tjänster omfattas av en kvalitetsgaranti. Det innebär att Städning Lund garanterar att de arbetsprocesser som ingår i städningen utförs på ett professionellt sätt. Kvalitetsgarantin innebär också att vi återkommer och åtgärdar allt som inte är godkänt vid städbesiktningen. Inflyttningsstädning är försedd med 50 % förvaltningsrabatt. Vi kontaktar Skatteverket så att du slipper göra det själv, och vi drar av det belopp som berättigar till RUT-rabatt direkt från din faktura. Med RUT-rabatten betalar du endast 50 % av arbetskostnaden för städningen. Om du är osäker på hur stor RUT-rabatten är kan du hitta RUT-rabattens belopp via SKV detta avser det skattebelopp som du betalade föregående år. 

Boka flyttstäd i Lund online

Boka direkt eller få en offert. Det är mycket enkelt att boka en flyttjänst med våra smidiga onlineformulär. Om du vill få en offert utan att fylla i offertformuläret är det kostnadsfritt. Självklart kan du också ringa vår vänliga kundtjänst och boka din flyttjänst direkt.

You may also like